Postitatud

PÜÜK 6 @ Kuressaare Ametikool

Moderaator: Riina Piterskihh

 Päevakava:
  • 10.30 – 11.00 Kogunemine, registreerimine.
  • 11.00 – 11.15 Sissejuhatus, Kuressaare Ametikooli direktor  Neeme Rand.
  • 11.15 – 12.15  TEEMA. Piret Pihel, Saaremaa Arenduskeskus SA juhataja.
  • 12.15 – 13.00 TEEMA. Ursula Rahnik, Töötukassa karjäärinõustaja.
  • 13.00 – 13.30 LÕUNA
  • 13.30 – 14.30  ringkäik koolis/väike kooli tutvustus
  • 14.00  –  15.45 TÖÖTOAD

 

Fotograafia õpitubaKes meist poleks püüdnud jäädvustada elu toredamaid hetki, lõbusaid olukordi, imelisi nähtusi ja häid sõpru. Fotograafia õpitoas on fookusesse võetud pilditegemise nipid ning iga osaleja saab end poolteist tundi operaator Kõpsi rollis tundaJuhendaja:Lauri SaluveerOsalejate arv: 12 Nahatöö õpitubaNahk on materjalide maailma aristokraat: ehe, elegantne, kannatlik ja vastupidav ning ootab ka vastavat kohtlemist. Disainimajaka moodsas kaasaegse sisustusega õppeklassis  saavad osalejad tervelt 90 minutit teha peent käsitööd ja tunda end nahakäsitöömeistri nahasJuhendaja: Leelo LeesiOsalejate arv: 12 Tervisliku joogi valmistamise õpitubaHäid põhjuseid tervislike jookidega tutvumiseks on päris mitu, sest  Ilma söögita püsib inimene elus nädalaid, kuid ilma joogita vaid mõned päevad. Kuigi eluliselt tähtis on juua, pole tervislikkuse seisukohalt sugugi ükskõik, mida joogiks tarbida. Tervisliku joogi valmistamise õpitoas õpivad oma tervisest hoolivad osalejad joogi valmistamise meistri käe all selgeks kogu organismi heaolu toetavate tervislike jookide valmistamise.Juhendaja: Jorma Tapio IhalainenOsalejate arv: 10 Pagar-kondiitri õpitubaKringel on midagi sellist, mis kõikide teadvuses seostub sünnipäevaga või muu piduliku kogunemisega. Kondiitri õpitoas on võimalik meisterkondiitri juhendamisel  lühikese ajaga ühtses meeskonnas valmistada martsipanililledega kaunistatud kringel, mis muudab igapäeva meeleolu pidulikult ülevaks.Juhendaja: Tiiu TamsaluOsalejate arv: 10 Kokanduse õpitubaViimastel aastatel jälgitakse aina rohkem tasakaalustatud ja tervislikku toitumist.Kuidas oma pühadelaual kergemaid ja tervislikke suupisteid pakkuda, mis annavad peolauale värvi ja erilisust. Koka õpitoas jagab meister   õpetusi, kuidas üllatada oma lapsi ja külalisi valmistades  lühikese ajaga meeli liigutavaid suupisteid.Juhendaja: Halliki VäliOsalejate arv: 10

15.45 – 16.15 Kokkuvõtted, lõpetamine